Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У кількох областях досі сніжить, рух дорогами ускладнений

Неділя, 14 лютого 2021, 09:24
У кількох областях досі сніжить, рух дорогами ускладнений
Фото: liherald

Вранці 14 лютого місцями невеликий сніг у Кіровоградській, Тернопільській та Хмельницькій областях, а у західних регіонах країни протягом дня снігопади та хуртовини.

Джерело: ДСНС

Деталі: У неділю в західних, північних та місцями центральних областях невеликий сніг, на решті території в Україні без істотних опадів. На дорогах ожеледиця, місцями пориви вітру 15-20 м/с.

Температура вночі 11-16°, в західних областях 5-10° морозу, вдень 1-8°, на північному сході до 11° морозу.

На Київщині місцями пориви вітру 15-18 м/с, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 11-14°, вдень 3-6° морозу.

У неділю в зв'язку зі снігопадами та хуртовинами на високогір'ї Iвано-Франкiвської, Закарпатської областей та у горах Львівської області утримається значна сніголавинна небезпека.

Проїзд по дорогах загального користування забезпечено, проте з метою ефективної роботи снігоприбиральної техніки діють обмеження руху великовагового та великогабаритного автотранспорту у Волинській, Івано-Франківській, Вінницькій, Рівненській та Хмельницькій областях.

Дослівно: "Для розчистки доріг від Служби автомобільних доріг залучено близько 1 тис. 540 осіб та 1 тис. 220 од. техніки. На в'їздах до Києва продовжують функціонувати 8 пунктів обігріву ДСНС".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування