Аксьонов заявив, що подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі в Криму

Понеділок, 1 березня 2021, 15:58
Аксьонов заявив, що подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі в Криму

Керівник  окупаційної адміністрації РФ в Криму Сергій Аксьонов заявив, що президент Володимир Зеленський та його дружина Олена досі є власниками нерухомості в Криму і сплачують комунальні платежі.

Джерело: Аксьонов в інтерв’ю телеканалу "Росія24"

Пряма мова: "До речі, пан Зеленський і його дружина й досі є власниками нерухомості на території Республіки Крим. Заборгованості з комунальних платежів немає. Значить, окупантам, в лапках, він платить все активно, спокійно. Ніяких проблем, нічого не бентежить. Тримає, ймовірно, на випадок, якщо доведеться політичного притулку просити у нас".

Передісторія:

  • У 2019 році стало відомо, що Олена Зеленська у 2013 році купила елітну квартиру в ЖК "Імператор" у Лівадії менш ніж за половину ринкової вартості в екс-нардепа, олігарха Олександра Буряка.
  • Повідомлялося, що після окупації півострова Крим, продати квартиру в подібному ЖК стало складно. Це зумовлено не тільки високою ціною, але і проблемами з документами.
  • У штабі Зеленського запевнили, що житло було придбане за ринковою ціною і відзначили, що Зеленські скористаються квартирою "тільки після обов'язкового повернення Криму до України". Про плани продажу квартири в заяві не згадується.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування