Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чоловік приніс з Росії контрабандних голубів-"спортсменів"

Середа, 10 березня 2021, 16:52
Чоловік приніс з Росії контрабандних голубів-спортсменів

Прикордонники Сумського загону затримали чоловіка, який незаконно перетнув кордон з РФ з двома десятками голубів.

Джерело: Держприкордонслужба

Деталі: Інформацію про знаходження невідомого поблизу кордону біля Гаврилової Слободи прикордонники отримали 9 березня від місцевого жителя.

Правопорушника майже одразу затримали, ним виявився 43-річний громадянин України, житель прикордоння. Він ніс дві картонні коробки, в яких знаходилися 20 декоративних голубів.

Під час огляду пернатих, прикордонники звернули увагу на те, що птахи були обкільцьовані. На кільцях зазначені номери птахів, а також мітка "RUS SRSG 2020", що свідчить про належність до "Союзу російських спортсменів-голубоводів".

Затриманий заявив, що начебто під час пошуку собаки, яка втекла від нього в напрямку кордону, заблукав, а ящики з декоративними голубами він просто знайшов.

Однак прикордонники встановили, що чоловік незаконно перетнув українсько-російський кордон з території України на територію Росії та в зворотному напрямку.

ДПС уточнює, що за сприятливих умов голуби можуть дожити до 20-25 років.

Чоловікові загрожує адміністративна відповідальність, його долю вирішуватиме суд, а правоохоронці вирішують, кому передати врятованих "крилатих спортсменів".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...