"Не грайтеся з вогнем": Росія погрожує США через нові санкції

Вівторок, 2 березня 2021, 22:27
Не грайтеся з вогнем: Росія погрожує США через нові санкції

МЗС Росії відреагувало на санкції США у зв'язку з отруєнням російського опозиціонера Олексія Навального, обіцяє відповісти і закликає "не гратися з вогнем".

Джерело: МЗС Росії

Дослівно: "Адміністрація США зробила ворожий антиросійський випад, оголосивши дуетом з Євросоюзом про чергові санкційні заходи для покарання Москви.

Абсурдність торжествує, коли приводом для введення санкцій оголошується навмисно влаштована провокація з нібито отруєнням Навального якимись "бойовими хімікатами". Все це - лише привід для продовження неприкритого втручання в наші внутрішні справи. Миритися з цим не маємо наміру. Реагувати будемо, виходячи з принципу взаємності, не обов'язково симетрично.

Незалежно від американських "санкційних пристрастей" продовжимо послідовно і рішуче відстоювати національні інтереси, даючи відсіч будь-якій агресії. Закликаємо колег не гратися з вогнем".

Деталі: Також росіяни заявили, що у них нібито немає хімічної зброї з 2017 року, а США вони називають "серійним порушником міжнародних договорів і угод у галузі контролю над озброєннями".

Нагадаємо: США ввели санкції стосовно семи російських чиновників у зв'язку з отруєнням Навального - серед них глави ФСВП і ФСБ.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування