Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Команда Першої ліги вибила "Шахтар" із Кубка України

Середа, 3 березня 2021, 20:41
Команда Першої ліги вибила Шахтар із Кубка України

"Агробізнес" з міста Волочиськ Хмельницької області пробився до півфіналу Кубка України. У матчі 1/4 фіналу "Агробізнес" у додатковий час переміг донецький "Шахтар" з рахунком 1:0.

Поєдинок пройшов у середу 3 березня у Києві на стадіоні "Динамо". 

На матч із командою Першої ліги головний тренер "гірників" Луїш Каштру виставив майже резервний склад. У результаті у перші 45-ть хвилин "Агробізнес" був ближче до забитого голу, ніж донецька команда.

У перші десять хвилин поєдинку били по воротах Алан Патрік та Фернандо. Випад "Агробізнеса" стався на 22-й хвилині, і удар Руслана Черненка був повз ворота.

За пару хвилин Руслан Дідик ударом головою не влучає у ворота "Шахтаря". На 37-й хвилині 100% момент в "Агробізнеса". Сергій Петров розібрався з Андрієм П`ятовим, але воротаря підстрахував Сергій Кривцов. Під завершення першого тайму удар Алана Патріка нейтралізує воротар "Агробізнеса".

Другий тайм за моментами і за грою був вже за "Шахтарем". На 51-й хвилині головний рефері матчу Сергій Бойко спочатку дав картку Манору Соломону за симуляцію у штрафному. Втім, передивившись ВАР суддя скасовує попередження гравцю "Шахтаря" і ставить пенальті у ворота команди з Волочиська. Удар Алан Патріка з 11-ти метрів воротар "Агробізнеса" Олег Мозиль взяв.

У наступній же атаці Сергій Петров забиває у ворота "Шахтаря", але суддя не зараховує м`яч після перегляду ВАР, зафіксувавши положення поза грою.

Ближче до завершення основного часу Мозиль зробив ще один сейв після удару Алана Патріка,  а удар Тете прийшовся трохи вище хрестовини воріт. На 89-й хвилині після удару головою Дентінью м`яч влучив у поперечку воріт "Агробізнеса". У доданий арбітром час вже настав час "Агробізнеса". Після удару Дмитра Юхимовича м`яч поцілив у штангу воріт "Шахтаря".

Мала шанс донецька команда вирвати перемогу без овертаймів, але удар Тете парирував Мозиль, а Георгій Судаков не поцілив у ближній кут воріт. Перед початком додаткової 15-хвилинки тренер "Шахтаря" кинув у бій Марлоса та Тайсона. Втім забили гості. На шостій хвилині першого екстра-тайму "Агробізнес" повів у рахунку. Після помилки захисників Богдан Семенець вийшов сам на сам з П`ятовим і пробив ворота "Шахтаря" - 1:0. 

Заключна 15-хвилинка пройшла за атак "Шахтаря". Знову кілька разів рятував свою команду Мозиль після ударів Тайсона та Дентінью. На 109-й хвилині гірники залишилися у меншості після вилучення Давида Хочолави, котрий отримав другу жовту картку.

У завершальні хвилини "Агробізнес" вистояв і навіть міг збільшити рахунок і завоював путівку у півфінал Кубка України. Також до 1/2 фіналу Кубка України вийшло київське "Динамо", "Зоря", що обіграла "Верес" з рахунком 2:1 та "Олександрія", яка в серії пенальті здолала "Дніпро-1" (1:1 в  основний час і по пенальті 4:3).

Жеребкування півфіналу Кубка України пройде 4 березня.

Микола Аврамчук для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування