Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп розглядає можливість знову брати участь у виборах – Bloomberg

Четвер, 4 березня 2021, 02:02
Трамп розглядає можливість знову брати участь у виборах – Bloomberg

45-й президент США Дональд Трамп, який внаслідок програшу на виборах залишив Білий дім, серйозно розглядає можливість втретє спробувати поборотись за посаду американського президента.

Джерело: Bloomberg із посиланням на оточення Трампа

Деталі: Зазначається, що Трамп шукає альтернативу Майку Пенсу, який за його часів займав посаду віцепрезидента США. Троє співрозмовників Bloomberg відзначили, що колишнього віцепрезидента скоріш за все не буде у списку. 

Анонімні джерела видання вказують, що у приватних бесідах колишній президент обговорює кандидатури тих, хто найбільш вдало може замінити Пенса. При цьому він зважає на те, як поводили себе можливі кандидати під час завершення його перебування у кріслі президента. 

Співрозмовники також розповіли, що радники експрезидента запропонували на цю роль губернатора Південної Дакоти Крісті Ноем. 

Раніше Пенс відмовився підтримати позицію Трампа щодо невизнання поразки на виборах та визнав перемогу Джо Байдена. 

Водночас, вказується, що до літа 2023 року колишній президент навряд чи публічно оголосить про наміри балотуватись на посаду. 

Що передувало: 1 березня колишній президент США Дональд Трамп вперше після відходу з Білого дому виступив на публіці. Експрезидент виголосив промову на Конференції консервативних політичних дій. Там він натякнув, що може і втретє балотуватись на посаду президента. 

Нагадаємо: 

  • Сенат США виправдав Дональда Трампа у його другій за рік справі про імпічмент, цього разу за його за роль у нападі його прихильників на Капітолій, при штурмі якого загинули 5 осіб.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування