Зеленський відповів Путіну на "терпи, моя красуне": Це уже перебір

Вівторок, 8 лютого 2022, 14:32
Зеленський відповів Путіну на терпи, моя красуне: Це уже перебір
Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський реагуючи на слова президента РФ Володимира Путіна, заявив, що терплячість України є ознакою прояву мудрості.

Джерело: відповідь Зеленського після переговорів із президентом Франції Емануелем Макроном

Пряма мова Зеленського: "Я напевне відповім російською мовою, щоб автор афоризму (Путін – ред.) зрозумів мою відповідь. (Далі Зеленський перейшов на російську - ред.) Безумовно є речі, з якими не посперечаєшся із президентом РФ. Україна дійсно красуня.

Реклама:

З приводу "моя", те що він каже. Тут уже невеликий перебір… А щодо "терпи, моя красуне", я вважаю, що Україна дуже терпляча, тому що це мудрість, тому що це важливо не тільки для України, а й для всієї Європи. І дуже важливо для росіян. Тому що від нашого терпіння залежить ескалація з іншої сторони. Ми захищаємо свою країну, ми на своїй території.

Наше терпіння впливає на провокації, коли ми не відповідаємо на провокації, а ведемо себе дуже достойно. Тому в терпінні – мудрість".        

Що цьому передувало: 7 лютого президент Росії Володимир Путін глузливо звернувся до Зеленського стосовно виконання Мінських угод щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, процитувавши російську приказку.

ВІДЕО ДНЯ

"У Києві то кажуть, що будуть виконувати (Мінські угоди – ред.), то кажуть, що це зруйнує їхню країну. І президент (України – ред.) чинний нещодавно заявив, що йому жоден пункт не подобається з цих Мінських угод. Ну, подобається, не подобається – терпи, моя красуне. (російською: "нравится, не нравится – терпи, моя красавица" – ред.). Треба виконувати. Інакше ніяк", - сказав він.

Олександр Шумілін, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування