Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Злочинність впала – поліція розповіла про ситуацію під час тижня блекауту

Четвер, 1 грудня 2022, 08:22
Злочинність впала – поліція розповіла про ситуацію під час тижня блекауту
Фото ілюстративне з Telegram поліції

Голова Національної поліції Ігор Клименко повідомив, що упродовж тижня аварійного вимкнення електроенергії – з 23 по 30 листопада – в Україні знизився рівень злочинності.

Джерело: НПУ у Telegram

Пряма мова Клименка: "З 23 листопада, коли російські ракети нанесли чергову шкоду об’єктам критичної інфраструктури, поліція збільшила кількість нарядів на вулицях та посилила заходи безпеки на дорогах населених пунктів.

Маємо результати. Кількість злочинів, зареєстрованих з 23 по 30 листопада, зменшилася на 16% порівняно з позаминулим тижнем".

Реклама:

Деталі: Голова поліції зазначив, що кількість повідомлень про шахрайства зменшилась на 24%, викрадення транспортних засобів – на 23%, крадіжки – на 7%, пограбування – на 3%.

Також було зафіксовано на 13% менше ДТП і на 22% менше автопригод, у яких травмувалися люди.

Смертей на дорогах за тиждень блекаути поменшало на 5%.

ВІДЕО ДНЯ

Клименко запевнив, що правоохоронці продовжують працювати, ситуація у країні під контролем, а мешканці України у підрозділах поліції завжди можуть зарядити ґаджети та зігрітися.

Передісторія:

  • 28 листопада голова поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив, що під час масових відключень світла в області було вдвічі збільшено кількість патрулів поліції, завдяки чому порівняно з минулими періодами злочинність зменшилася.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...