У Брянській області знову підірвали залізницю: з рейок зійшов вантажний поїзд

Вівторок, 2 травня 2023, 21:17
У Брянській області знову підірвали залізницю: з рейок зійшов вантажний поїзд
Ілюстративне фото Getty Images

У Брянській області РФ невідомі підірвали залізничну колію, в результаті чого з рейок зійшов локомотив та вантажні вагони.

Джерело: РБК з посиланням на джерела в МВС, російське пропагандистське інформагентство "РИА "Новости", губернатор Брянської області Олександр Богомаз у Telegram

Дослівно: "У Брянській області невідомі здійснили підрив залізничного полотна, унаслідок чого зійшли з колії і перекинулися кілька вагонів".

Реклама:

Деталі: В російській залізниці прокоментували надзвичайну подію так: "Локомотив і вагони вантажного поїзда зійшли з рейок у брянській області, причиною стало втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту".

Пізніше в РЖД повідомили, що на перегоні Сніжетська - Білі Береги Брянської області сталося "незаконне втручання в роботу залізничного транспорту", через що з рейок зійшов локомотив і приблизно 20 вагонів вантажного поїзда.

ВІДЕО ДНЯ

Губернатор області Олександр Богомаз також підтвердив підрив.

Пряма мова Богомаза: "У районі залізничної станції Сніжетьська спрацював невстановлений вибуховий пристрій. Постраждалих немає. Унаслідок події з рейок зійшов локомотив і кілька вагонів вантажного складу. Усі оперативні служби працюють на місці".

Що було раніше: Внаслідок підриву колій у Брянській області 1 травня ворог втратив тепловоз, чотири вагони та 12 тонн дизельного палива.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...