Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Славута й Нетішин постраждали через дрони, Вовчанськ і Добра Надія – через обстріли

Середа, 25 жовтня 2023, 09:07
Славута й Нетішин постраждали через дрони, Вовчанськ і Добра Надія – через обстріли
На Хмельниччині пошкоджено дві пожежно-рятувальні частини в Славуті й Нетішині, фото ДСНС

У ніч на 25 жовтня міста Славута й Нетішин на Хмельниччині постраждали внаслідок збиття безпілотників, а від російських обстрілів постраждали Херсон і сусідня Антонівка, Вовчанськ на Харківщині та село Добра Надія у Дніпропетровській області. 

Джерело: міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, ДСНС України

Пряма мова Клименка: "Цієї ночі російські окупанти атакували Україну безпілотниками. На Хмельниччині 16 людей отримали поранення".

Реклама:

Деталі: У місті Славута Шепетівського району Хмельницької області внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця і автомобілі. 16 людей отримали поранення і звернулися до медиків по допомогу.  

Також у містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції.

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, у Дніпропетровській області близько опівночі ворог обстріляв село Добра Надія Нікопольського району. Минулося без жертв. 

Херсонська область зазнала обстрілів 12 разів. Найбільше постраждав Бериславський район, по якому окупанти нанесли 9 авіаударів. Також із артилерії війська РФ обстріляли Херсон, а вдосвіта із танка поцілили по селищу Антонівка.

У Харківській області о 03:00 стався обстріл міста Вовчанськ – ворог влучив по приватному будинку.

УП, доповнено
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: