Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УП нагородить 100 українських лідерів за їхній вклад у розбудову України

Середа, 25 жовтня 2023, 18:17
УП нагородить 100 українських лідерів за їхній вклад у розбудову України
УП

Редакція "Української правди" вперше за 23 роки представить свій рейтинг – сотню лідерів-українців, які роблять внесок в перемогу та розбудову державності у різних сферах. 

Джерело: "Українська правда"

Деталі: Цією подією УП хоче публічно відзначити тих, хто показує мужність та наближає спільну перемогу, хто докладає зусиль, щоб Україну не забували у світі, а також тих, хто продовжує гідно виконувати свою роботу і допомагає армії. 

Реклама:

Захід відбудеться у Києві 22 листопада у напівблагодійному форматі – 50% коштів від вартості квитків передадуть на закупівлю мінометів для 48 ОШБ, які воюють на Херсонському напрямку. 

 
УП

Рейтинг складатиметься з таких категорій: державне управління, суспільство, війна, бізнес, спорт та культура. Список визначатимуть члени журі, в склад якого входять журналісти УП та зовнішні експерти. 

"З початку повномасштабної війни українці показують дивовижні приклади самопожертви та лідерства. Цим проектом ми хочемо відзначити людей, які підтримують та рухають країну вперед у надскладний історичний час. Впевнена, ці історії стануть для багатьох українців прикладом для наслідування та натхненням", – розповідає головна редакторка УП Севгіль Мусаєва.

ВІДЕО ДНЯ

На події можна буде поспілкуватися з учасниками проекту, командою УП та насолодитися виступами відомих виконавців Jerry Heil та OTOY. 

Генеральним партнером заходу стала юридична компанія ADER HABER.

Купити квиток та переглянути розклад заходу можна за посиланням.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: