Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Погода у найближчі дні погіршиться − очікують дощі і мокрий сніг

Четвер, 16 листопада 2023, 13:37
Погода у найближчі дні погіршиться − очікують дощі і мокрий сніг
Фото ілюстративне з pixabay.com

У найближчі дві доби в Україні очікується погіршення погодних умов − зокрема, у західних областях дощ зі снігом, на решті території − дощі.

Джерело: Укргідрометцентр

Деталі: 17 листопада на заході країни очікується невеликий дощ і мокрий сніг, вночі від 0° до +3°, вдень +3°+8°, вітер південно-східний, 7-12 м/с.

На решті території невеликі дощі. Вночі від -2° до +3°, вдень до +2+5°, у південних областях до +8°, на Одещині до +12°.  Вітер вночі північно-західний з переходом вдень у південно-східний, 7-12 м/с.

У Києві в п'ятницю хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі +1°-1°C, вдень +2°+4°C, вітер південно-східний, 7-12 м/с. 

Реклама:
 
скриншот з УГМЦ

18 листопада очікується ускладнення погодних умов − у західних, Хмельницькій та Вінницькій областях значний сніг, центральних областях − дощ зі снігом, на півночі і півдні країни − дощі, на сході − без істотних опадів.

Температура вночі від 0° до +2°, вдень +2+5° тепла, на півдні країни до +11°. Вітер переважно східний, північно-східний, 7-12 м/с.

 
скриншот з УГМЦ

У Києві в суботу хмарно з проясненням, без істотних опадів, вночі 0°+2° тепла, вдень +2°+4° тепла, вітер північно-східний, 7-12 м/с.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: