Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На фронті відбулось 62 бойових зіткнення, ворог намагався наступати на 6 напрямках – Генштаб

Четвер, 16 листопада 2023, 19:18
На фронті відбулось 62 бойових зіткнення, ворог намагався наступати на 6 напрямках – Генштаб
Ілюстративне фото - Генштаб ЗСУ

На фронті протягом доби відбулось 62 бойових зіткнення, загалом ворог завдав 9 ракетних та 31 авіаційний удар, здійснив 26 обстрілів з РСЗВ.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Дослівно: "Протягом доби авіація сил оборони завдала 2 удари по районах зосередження особового складу противника.

Реклама:

Підрозділи ракетних військ уразили 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 6 артилерійських засобів, 2 пункти управління та 2 склади боєприпасів противника".

Деталі: "На Куп’янському напрямку ворог безуспішно вів штурмові дії біля Синьківки та Петропавлівки Харківської області, де наші воїни відбили 4 атаки. Завдав авіаційного удару в районі Петропавлівки Харківської області.

На Лиманському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

ВІДЕО ДНЯ

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 18 атак противника в районах Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії східніше Степового, Авдіївки та Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито 15 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де наші захисники відбили 15 атак.

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії поблизу Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Роботине та західніше Вербового Запорізької області, де нашими захисниками відбито 5 атак.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: