Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський про санкції: Не залишимо жодного зв’язку цих людей з Україною

Субота, 18 листопада 2023, 21:08
Зеленський про санкції: Не залишимо жодного зв’язку цих людей з Україною
Володимир Зеленський, фото ОП

Президент Володимир Зеленський наголошує, що влада не залишить жодного зв’язку з Україною для людей, які в різний спосіб допомагають російському терору.

Джерело: вечірнє звернення президента

Пряма мова: "Введено в дію кілька рішень РНБО щодо санкцій. Майже 40 російських юридичних осіб і понад 100 фізичних осіб.

Реклама:

Зокрема, ті, хто причетний до викрадення й депортації українських дітей з окупованої території. А також особи, які в різний спосіб допомагають російському терору проти України.

Посилюємо тиск нашої держави на них. Кожен із них повинен відповідати за те, що наробив, і жодного звʼязку цих людей з Україною ми не залишимо".

Що передувало: Президент Володимир Зеленський 18 листопада увів у дію рішення РНБО щодо санкцій проти ряду фізичних та юридичних осіб. У санкційному списку, зокрема, прізвища Дмитра Сабліна, Дмитра Святаша, Дмитра Табачника, Юрія Кота, Миколи Азарова, Сергія Аксьонова, Олега Царьова.

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, санкційний список налічує 37 юридичних осіб, які, ймовірно, причетні до депортацій українських дітей з окупованих територій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: