Зеленський після зустрічі з Остіном: "Буде більше артилерії – снарядів"

Понеділок, 20 листопада 2023, 19:35
Зеленський після зустрічі з Остіном: Буде більше артилерії – снарядів
Фото - ОП

Президент Володимир Зеленський після зустрічі з головою Пентагону Ллойдом Остіном у понеділок анонсував новий пакет військової допомоги від Сполучених Штатів.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на вечірнє звернення Зеленського

Деталі: "Є новий оборонний пакет для нашої держави від Сполучених Штатів. Я вдячний. Зокрема, буде більше артилерії – снарядів, які потрібні саме зараз", – сказав голова держави.

Реклама:

Зеленський не уточнив, коли саме має бути оголошений новий пакет військової допомоги.

Востаннє Сполучені Штати у п'ятницю оголошували про відправлення в Україну чергового пакета військової допомоги на початку листопада. Тоді йшлось про відправлення озброєння на суму 125 мільйонів доларів та замовлення на додаткові 300 мільйонів доларів.

Адміністрація Джо Байдена все ще має близько п’яти мільярдів доларів із затвердженого минулого року Конгресом бюджету на надання військової допомоги з американських запасів.

ВІДЕО ДНЯ

Байден намагається переконати Конгрес США підтримати допомогу як Україні, так і Ізраїлю, і затвердити новий пакет допомоги обсягом 106 мільярдів доларів, що містить понад 61 мільярд доларів фінансування для України.

Лідери Конгресу США сподіваються до Різдва мобілізувати голоси для додаткової військової допомоги для України та Ізраїлю, а також для вдосконалення імміграційної системи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: