Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський: Якщо у Трампа є "мирний план", він може поділитися ним

Середа, 22 листопада 2023, 10:42
Зеленський: Якщо у Трампа є мирний план, він може поділитися ним

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий  до розмови з експрезидентом США Дональтом Трампом і може ознайомитися з "мирним планом", якщо у нього є такий.

Джерело: Зеленський у розмові з Fox News, "Європейська правда"

Деталі: Зеленський сказав, що готовий до розмови з Дональдом Трампом, який заявляв, що може "дуже швидко" забезпечити мирну угоду для України.

Реклама:

Пряма мова: "Я готовий. Якщо у нього є дуже конкретний мирний план, він може поділитися ним зі мною. Так, ми можемо зупинити цю війну, якщо ми віддамо Росії Донбас і Крим. На мою думка, наша країна не буде готовою до такого мирного плану. Це не мирний план".

Нагадаємо: 

  • Раніше Зеленський пропонував приїхати в Україну Дональду Трампу. Він сказав, що йому "треба буде не більше 24 хвилин, щоби пояснити президенту Трампу, що він не може щось зробити з цією війною, забезпечити мир – через Путіна".
  • Трамп відповів, що зараз йому "було б недоречно" їхати в Україну, оскільки з Києвом веде справу адміністрація Байдена, і він "не хотів би створювати конфлікт інтересів".
  • У минулому Зеленський вже закликав Трампа публічно поділитися своїми мирними планами щодо швидкого припинення розв’язаної Росією війни.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: