Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заштовхали перехожого в авто і образили жінку: ТЦК розслідує черговий конфлікт з військовими

Середа, 22 листопада 2023, 11:34
Заштовхали перехожого в авто і образили жінку: ТЦК розслідує черговий конфлікт з військовими
Скриншот з відео

У Львові стався черговий конфлікт між працівниками ТЦК та перехожими − військові силою заштовхали чоловіка в машину і вибили телефон із рук жінки, яка намагалася його захистити; обласний ТЦК та СП обіцяв розібратися, що сталося.

Джерело: відео очевидців у Telegram-каналах, Zaxid.net та Львівський обласний ТЦК та СП у Facebook

Деталі: Повідомляється, що інцидент стався пізно ввечері 21 листопада − ймовірно вже після комендантської години − на вулиці Гавришкевича.

Реклама:

На відео видно, що група чоловіків у військовій формі голосно сперечаються із жінкою та чоловіком.

У цей час чоловік стоїть за спиною жінки, обіймаючи її руками. В якийсь момент військові вигукують "Та будь мужиком", відтягують чоловіка від жінки, кидають в авто, яке одразу від’їжджає.

Жінка та ще двоє чоловіків у військовій формі залишаються на вулиці і продовжують сваритися. Під час сварки один з військових з силою вибиває з рук жінки телефон − мобільний відлітає на кілька метрів. Коли жінка намагається підняти смартфон, військовий відфутболює його ногою далі.  

У Львівському обласному ТЦК та СП вранці 22 листопада відреагували на це відео, зазначивши, що з’ясовують усі обставини цього конфлікту.

"Для уникнення соціальних загострень та конфліктних ситуацій повідомляємо наступне: перевіряємо даний факт, щодо причетності військовослужбовців ТЦК до даного інциденту.

Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються всі деталі даного випадку", − йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування