Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський: Україна доповнює своїми санкціями міжнародні санкційні механізми

Четвер, 23 листопада 2023, 19:04
Зеленський: Україна доповнює своїми санкціями міжнародні санкційні механізми
Фото - ОП

Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 23 листопада відзначив, що українські спецслужби продовжать роботу над санкціями проти РФ.

Джерело: звернення Зеленського

Пряма мова: "Україна доповнює своїми санкціями міжнародні санкційні механізми. І ми працюємо, щоб санкції партнерів були поширені й на тих, проти кого вже ухвалені відповідні рішення України.

Реклама:

Сьогодні я підписав укази щодо більш як 300 юридичних та майже 150 фізичних осіб держави-терориста. І наші спеціальні служби, передусім Служба безпеки України, а також Кабінет Міністрів та РНБО продовжать відповідну роботу. Будуть і інші санкційні рішення".

Деталі: Зеленський відзначив, що санкції проти понад 300 компаній і фізосіб із РФ й інших країн, які ввелись у дію у четвер - це синхронізація з партнерами щодо тих осіб, які прямо працюють на російську агресію або їй допомагають. А також це санкції проти суб’єктів держави-терориста, що мають стосунок до критичної інфраструктури.

ВІДЕО ДНЯ

Що передувало:

  • Зеленський своїми указами ввів у дію рішення РНБО від 23 листопада щодо застосування економічних санкцій проти низки росіян та російських компаній.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: