Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишніх "вагнерівців" помітили на Лимано-Купʼянському напрямку фронту

Понеділок, 27 листопада 2023, 12:19

На Лимано-Куп’янському напрямку з’явилися колишні найманці "Вагнера", які повернулися з Білорусі, вони знову здійснюють в Україні наступальні дії.

Джерело: начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗС України Володимир Фітьо в ефірі Громадського радіо

Деталі: Фітьо розповів, що минула доба залишалась активною, ворог не припиняє своїх намірів наступати, незважаючи на погоду: намагається тиснути та застосовує артилерію.

Реклама:

За минулу добу окупанти 353 рази обстріляли українські позиції на Лимано-Куп’янському напрямку. Також на цьому напрямку відбили 7 ворожих атак.

Пряма мова: "Бачимо, що проти нас застосовуються штурмові підрозділи "Шторм" та "Шторм Z", "Шторм V" – це підрозділи, які сформовані з колишніх ув’язнених, військовослужбовці-штрафники. 

Також були докази того, що там з’явилися колишні "вагнерівці", які повернулися з Білорусі. Відповідно вони здійснюють наступальні дії на цьому напрямку".

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: Фітьо додав, що на Лиманському напрямку було відбито 3 атаки в районі Серебрянського лісництва. Тут ворог більше застосовує авіацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування