Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блокада кордону з Україною: польські перевізники можуть перекрити всі пункти пропуску

Понеділок, 27 листопада 2023, 13:17
Блокада кордону з Україною: польські перевізники можуть перекрити всі пункти пропуску
Фото: Getty Images

Польські перевізники пригрозили заблокувати роботу всіх пунктів пропуску на кордоні з Україною, ситуація стає більш напруженою, а в районі Перемишля пожежники та волонтери надають заблокованим водіям теплу їжу.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на Polsat News

Пряма мова представника польського комітету захисту перевізників і роботодавців у сфері транспорту Адама Іздебського: "Ми посилимо протест тим, що не будемо пропускати автомобілі з України на всіх прикордонних переходах з Польщею. Але я думаю, що до того часу щось буде вирішено, тому що все йде в правильному напрямку", – сказав представник польського комітету захисту перевізників і роботодавців у сфері транспорту Адам Іздебський.

Реклама:

Деталі: За даними телеканалу, на пункті пропуску "Медика-Шегині" черга з вантажівок розтяглася на 30 кілометрів. Середній час очікування становить 127 годин.

Польські водії також стоять у чергах на українській стороні по кілька днів.

Що було раніше:

ВІДЕО ДНЯ
  • Польські перевізники, які з 6 листопада блокують три КПП на кордоні з Україною для вантажівок, у четвер почали блокаду ще одного пункту пропуску – "Медика-Шегині". Їхня блокада може тривати до 3 січня.
  • Верховна Рада 22 листопада звернулася до нових Сейму і Сенату Польщі з пропозицією щодо розблокування кордону для перевізників.
  • Президент України Володимир Зеленський зазначив, що у Києва є розуміння як діяти і що для зрушень "потрібно трохи часу". 

Читайте детальну статтю про те, хто стоїть за блокадою українського кордону у Польщі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: