Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружину керівника ГУР Буданова отруїли

Вівторок, 28 листопада 2023, 10:25
Дружину керівника ГУР Буданова отруїли
Кирило Буданов, фото: Getty Images

Дружину керівника головного управління розвідки Кирила Буданова, Маріанну отруїли важкими металами, вона жива і пройшла перший етап лікування, повідомили джерела УП у силовому блоці. У ГУР згодом підтвердили факт отруєння дружини очільника розвідки.

Джерело: джерела УП у силовому блоці

Дослівно: "По дружині Буданова (отруєнню) правда. Вона скаржилася на погане самопочуття, тому здали аналізи, яке виявило отруєння".

Реклама:

Деталі: За даними джерел, дружину Буданова "скоріш за все отруїли через їжу". "Їй вже краще, перший етап лікування пройшла", - зазначили джерела.

"Оскільки дружина Буданова невеличка з маленькою вагою, проявилося у неї швидше. А так отруєння підтвердилося ще у кількох співробітників: "вони просто велетенські трохи, нічого за собою не помічали, зараз теж лікуються", - повідомили джерела.

Згодом представник ГУР Андрій Юсов у коментарі УП підтвердив факт отруєння дружини Буданова. "Інформація, оприлюднена в ЗМІ (щодо отруєння дружини Буданова – ред.), відповідає дійсності. Подробиці - згодом", - зазначив він.

ВІДЕО ДНЯ
 
Маріанна - дружина Кирила Буданова, фото: ELLE

Нагадаємо:

  • У червні 2023 року представник ГУР МОУ Андрій Юсов в інтерв'ю "Українській правді" розповів, що очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов пережив більше десятка замахів на себе.
  • В інтерв′ю "Радіо Свобода" Буданов розповідав, що його дружина Маріанна живе разом з ним у кабінеті й подружжя перебуває разом 24/7 у цілях безпеки.
  • В інтерв’ю американському виданню The War Zone Буданов розказав, що Маріанна - викладачка на кафедрі юридичної психології в Національній академії внутрішніх справ. "Для неї така ситуація (проживання разом - ред.) – не проблема", – зазначав Буданов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування