Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський на Ставці: Значно посилюємо фортифікацію, мін і бетону вистачить

Вівторок, 28 листопада 2023, 21:02
Зеленський на Ставці: Значно посилюємо фортифікацію, мін і бетону вистачить
Фото - ОП

Президент України Володимир Зеленський за підсумками проведення Ставки Верховного головнокомандувача повідомив, що обговорювали посилення фортифікацій у регіонах та протиповітряну оборону.

Джерело: Зеленський у зверненні 28 листопада

Пряма мова: "Перше – фортифікація. Значно посилюємо. Були детальні доповіді на всіх рівнях: Генштаб, Міністерство оборони, Премʼєр-міністр, обласна влада, командувачі ОСУВ. Усі фінанси є. Всі рішення є.

Реклама:

Має бути повна відповідна робота в громадах. Усе абсолютно деталізовано – мін і бетону нашій державі точно вистачить. Потрібно більше швидкості та ефективності, і кожен, хто за це відповідає, має чіткі завдання".

Деталі: Також на Ставці проаналізували нещодавні російські атаки проти України та тактику захисту протиповітряної оборони. Зеленський озвучив потребу у посиленні мобільних вогневих груп та зазначив, що робота Patriot та NASAMS в Україні дуже ефективна. Обговорили і обстановку на фронті.

Пряма мова: "Окрема увага – донецьким напрямкам: Авдіївка, Марʼїнка, район Бахмута. Там за цю добу – найбільш інтенсивні бойові зіткнення. Я дякую всім нашим воїнам за силу та стійкість. Купʼянський напрямок – я хочу особливо відзначити утримання наших позицій. Обговорили також і наші дії на південних напрямках".

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: