Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни безуспішно намагалися наступати на 6 напрямках фронту – Генштаб

Четвер, 30 листопада 2023, 19:54
Росіяни безуспішно намагалися наступати на 6 напрямках фронту – Генштаб
Ілюстративне фото - Генштаб ЗСУ

За добу, станом на вечір 30 листопада, на фронті відбулось 73 бойових зіткнення Росія завдала 1 ракетний та 43 авіаційних удари, здійснила 34 обстріли з РСЗВ.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Деталі: З початку доби російські окупанти атакували Україну 7 ударними БпЛА типу "Shahed-136/131", з яких 5 знищено силами та засобами протиповітряної оборони.

Реклама:

На Куп’янському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів штурмові дії в районах Синьківки, північно-східніше Петропавлівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де силами оборони відбито 7 атак.

На Лиманському напрямку противник вів штурмові дії в районах Серебрянського лісництва Луганської області та Торського Донецької області, де Силами оборони відбито 4 атаки.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 21 атаку противника поблизу Богданівки, Андріївки та Кліщіївки Донецької області.

ВІДЕО ДНЯ

На Авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії біля Степового, Авдіївки, Тоненького, Сєверного, Первомайського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районі Новомихайлівки Донецької області, де українські оборонці відбили 9 атак.

На Шахтарському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Запорізькому напрямку противник 11 разів безуспішно намагався відновити втрачене положення біля Роботиного Запорізької області. Також наші захисники відбили 3 атаки окупантів західніше Вербового Запорізької області.

Дослівно: "Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження противнику.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще 1 - по зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 3 зенітно-ракетних комплекси, радіолокаційну станцію та станцію радіоелектронної боротьби противника".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: