Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

79 одиниць ворожої техніки за 4 бойові виходи: в СБУ розповіли деталі боїв за "Дорогу життя"

П'ятниця, 1 грудня 2023, 23:58
79 одиниць ворожої техніки за 4 бойові виходи: в СБУ розповіли деталі боїв за Дорогу життя
Скриншот із фільму "Бахмут. Дорога життя"

Голова СБУ Василь Малюк розповів, як одна із груп бійців Центру спеціальних операцій "А" знищила 79 одиниць техніки за 4 бойових виходи під час боїв за "Дорогу життя" під Бахмутом навесні 2023 року.

Джерело: Малюк у фільмі 1+1 "Бахмут. Дорога життя" із документального циклу "СБУ. Спецоперації перемоги"

Деталі: Служба безпеки розповіла, як снайпери Центру спеціальних операцій "А" воювали за "Дорогу життя" під Бахмутом навесні 2023 року.

Реклама:

Спецпризначенці СБУ разом із Силами оборони довгий час утримували цю важливу логістичну артерію, щоб виграти час для перегрупування українських військ та не дати ворогу просунутися. 

Зокрема, важливу роль у боях на Донеччині зіграли FPV-дрони. Спецпризначенці СБУ одними з перших стали використовувати їх для бойової роботи, попередньо вдосконалюючи та адаптуючи під конкретні задачі. 

 Пряма мова Малюка: "СБУ є лідером за кількістю знищеної бронетехніки з допомогою ударних безпілотників. Одна з наших груп за чотири бойових виходи повністю знищила 79 одиниць техніки. Дрон, який вартує від 450 до двох тисяч доларів, палить багатомільйонний танк. Це дуже зрозуміла арифметика, яка доводить ефективність дронів".

ВІДЕО ДНЯ

Довідково: Фільм "Бахмут. Дорога життя" випустили в річницю загибелі снайперів ЦСО "А" Дмитра Каплунова і Дениса Волочаєва. Він також присвячений снайперу Олександру Вдовиченку та вшановує памʼять всіх загиблих співробітників СБУ та бійців Сил оборони.

Що передувало:

  • У фільмі "Кримський міст на біс. СБУ." 24 листопада СБУ розповіли, що для роботи морських дронів "SeaBaby" використали спеціальний зв’язок, щоб не покладатися тільки на супутниковий зв’язок Starlink

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування