Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через шторми у США загинули щонайменше 6 осіб

Неділя, 10 грудня 2023, 07:44
Через шторми у США загинули щонайменше 6 осіб
наслідки негоди, фото: Clarksville Fire Rescue

Сильні шторми і торнадо в штаті Теннессі в суботу забрали життя щонайменше шістьох людей.

Джерело: The Guardian

Деталі: Крім того, негода спричинила, за словами місцевих служб з надзвичайних ситуацій, значні руйнування, а десятки тисяч жителів залишилися без світла.

Реклама:

"На даний момент ми можемо підтвердити, що троє людей загинули, двоє дорослих і одна дитина, в результаті торнадо, який пройшов сьогодні вдень. Крім того, 23 людини були госпіталізовані", – повідомили в окрузі Монтгомері в штаті Теннессі.

Мер округу Уес Голден сказав: "Це сумний день для нашої громади. Ми молимося за тих, хто отримав поранення, втратив близьких і втратив свої будинки".

Ще три людини загинули в передмісті Нешвілла, повідомило Управління з надзвичайних ситуацій.

ВІДЕО ДНЯ

Станом на вечір суботи понад 80 000 людей у штаті Теннессі залишилися без електроенергії.

Офіс шерифа округу Монтгомері повідомив про пошкодження кількох будинків у місті Кларксвілл. У містечку Дрезден шторм також повалив багато дерев, пошкодив лінійї електропередач і будинки.

Місцеві чиновники закликали людей триматися подалі від доріг, оскільки аварійні служби реагують на ситуацію в різних районах.

"Ми все ще перебуваємо на етапі пошуково-рятувальних робіт", – йдеться у повідомленні округу Монтгомері. Місцева школа і церква були стали притулком для тих, хто був змушений покинути свої домівки або потребував допомоги.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування