Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уламки "Шахедів" пошкодили склади аграріїв та приватні будинки на Миколаївщині

Понеділок, 11 грудня 2023, 08:38
Уламки Шахедів пошкодили склади аграріїв та приватні будинки на Миколаївщині
Наслідки атаки "Шахедів" у Миколаївській області, фото - Сили оборони півдня України

На півдні України у ніч на 11 грудня знищили 18 "Шахедів", у Миколаївській області уламки збитих дронів пошкодили склади агропідприємств та сільськогосподарську техніка в Куцурубській і Снігурівській громадах, приватні будинки в Очаківській громаді. 

Джерело: Сили оборони півдня України, керівник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім

Дослівно Сили оборони півдня: "Під час нічної дронової атаки ворог спрямував ударні безпілотні літальні апарати типу "Shahed-131/136" по південних регіонах з Кримського півострову. Підрозділами протиповітряної оборони Сил оборони півдня збиті всі 18 дронів-камікадзе: 2 на Одещині, 3 на Херсонщині, 13 на Миколаївщині".

Реклама:

Деталі: Уламками збитих дронів пошкоджено складські приміщення агропідприємств та сільськогосподарська техніка в Куцурубській і Снігурівській громадах, приватні будинки в Очаківській громаді. 

Пожежі оперативно приборкали вогнеборці. 

Інформація про постраждалих не надходила.

ВІДЕО ДНЯ

Сили оборони півдня також показали наслідки нічної ворожої атаки БпЛА "Shahed-131/136" на Миколаївщині.

Віталій Кім теж повідомив, що в ніч на 11 грудня на Миколаївщині знищено 13 ударних БпЛА "Shahed-131/136", а 10 грудня у кількох населених пунктах уламки безпілотників завдали пошкоджень. 

Так, у неділю 10 грудня у м. Очаків внаслідок падіння уламків збитого БпЛА типу "Shahed-131/136" пошкоджень зазнав житловий будинок. Постраждалих немає.

Вночі 10 грудня в населеному пункті Куцурубської громади, також внаслідок падіння уламків збитого БпЛА типу "Shahed-131/136" виникла пожежа складського приміщення з сільськогосподарською технікою, яка була оперативно ліквідована. Постраждалих немає.

Під час нічної атаки 10 грудня в м. Снігурівка Снігурівської громади внаслідок падіння уламків збитого БпЛА типу "Shahed-131/136" виникло займання порожнього складського приміщення на території агропідприємства, яке було оперативно ліквідовано. Постраждалих немає.

Крім того, у неділю Очаків і акваторія поблизу нього тричі (о 08:20, 17:38, 22:45) зазнавали артилерійських обстрілів росіян. 

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування