Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На двох напрямках триває навала ворога – Тарнавський

Вівторок, 12 грудня 2023, 12:13
На двох напрямках триває навала ворога – Тарнавський
Тарнавський. фото "Армія Inform"

Російські війська продовжують масований наступ на Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Джерело: командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський в Telegram

Пряма мова: "Два дні тому ворог розпочав масовані наступальні дії за підтримки бронетехніки на Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Активно застосовує авіацію. Керовані авіабомби.  За дві доби – 19 авіаударів. Навала триває. Наші воїни стійко тримають оборону".

Реклама:

Деталі: За даними генерала, 11 грудня Сили оборони відбили 42 атаки противника східніше Новобахмутівки, південніше Сєверного та Тоненького і в районах Авдіївки, Первомайського та Невельського. 

10 грудня на Авдіївському напрямку було відбито 49 атак і знищено 11 російських танків та 15 інших бронемашин. Поблизу Авдіївки окупанти намагаються йти вперед як на півночі, так і на півдні.

Активний ворог і в районах Мар’їнки, Красногорівки та Новомихайлівки, де минулої доби українські захисники відбили 14 атак.

ВІДЕО ДНЯ

10 грудня на Запорізькому напрямку сили оборони відбили 3 атаки противника південніше Новодарівки та західніше Новопокровки. А вчора ворог тричі атакував північніше Приютного та західніше Новопокровки.

Водночас, на Мелітопольському напрямку українські воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, зазначає Тарнавський.

Загальні втрати ворога минулої доби склали 430 осіб.

Сили оборони знищили 7 одиниць військової техніки. Зокрема, 3 танки, 2 ББМ та одиницю спеціальної техніки.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: