Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Бєлгородській області відбулися бойові зіткнення, знищено опорний пункт росіян – ГУР

Неділя, 17 грудня 2023, 19:02
У Бєлгородській області відбулися бойові зіткнення, знищено опорний пункт росіян – ГУР
Тєрєбрєно Бєлгородської області, Google maps

За даними ГУР, біля населеного пункту Тєрєбрєно Бєлгородської області РФ відбулися бойові зіткнення, було знищено взводний опорний пункт російських військ.

Джерело: Головне управління розвідки Міноборони України, губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков у Telegram

Дослівно ГУР: "Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтверджує факт бойових зіткнень поблизу населеного пункту Тєрєбрєно Бєлгородської області.

Реклама:

Внаслідок атаки, яку здійснили противники кремлівського режиму на Бєлгородщині, знищено взводний опорний пункт російських військ.

Несподіваний напад на позиції підрозділів армії терористичної Росії викликав панічну реакцію серед особового складу місцевого гарнізону. Так, за наказом тамтешніх командирів російських військ був відкритий хаотичний артилерійський вогонь по навколишніх селах".

Деталі: Близько 13-ї години в неділю губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що на кордоні села Тєрєбрєно Красноярузького району, за попередньою інформацією, "триває стрілецький бій із противником".

ВІДЕО ДНЯ

Пізніше губернатор уточнив, що постраждалих серед мирних жителів немає. Пошкоджено один приватний житловий будинок і альтанку. Також пошкоджено лінії електро- і газопостачання.

Передісторія:

  • Окупанти повідомляють, що у ніч на 17 грудня протиповітряна оборона Росії нібито знищила та перехопила 33 безпілотники.
  • Російські ЗМІ уточнили, що безпілотники намагалися атакувати військовий аеродром у Морозівську, де стоять фронтові літаки.
  • За даними джерел УП, Головне управління розвідки причетне до атаки безпілотників у ніч на 17 грудня на Липецьку та Волгоградську області.
  • Джерела УП також повідомили, що Служба безпеки та Збройні сили у ніч на 17 грудня провели спецоперацію, внаслідок якої уразили техніку на російському аеродромі в Ростовській області.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: