Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США оголосили санкції проти осіб і організацій, які забезпечували деталі для іранських безпілотників

Середа, 20 грудня 2023, 05:26
США оголосили санкції проти осіб і організацій, які забезпечували деталі для іранських безпілотників
Безпілотник, фото АрміяІнформ

Сполучені Штати оголосили про запровадження обмежень проти майже півтора десятка осіб та організацій в Ірані та інших країнах, які забезпечували деталі для виробництва бойових безпілотників.

Джерело: Міністерство фінансів США

Деталі: Санкції запроваджено проти десяти організацій і чотирьох осіб, які базуються в Ірані, Малайзії, Гонконгу та Індонезії та підтримують виробництво Іраном безпілотних літальних апаратів.

Реклама:

Мережа сприяла закупівлі компонентів американського та іноземного походження на сотні тисяч доларів для організації, що входить до іранського Корпусу вартових ісламської революції (IRGC).

Пряма мова заступника міністра фінансів з питань протидії тероризму та фінансової розвідки Браяна Нельсона: "Незаконне виробництво Іраном та передача смертоносних БПЛА його терористичним проксі на Близькому Сході, а також Росії сприяє загостренню напруженості, продовженню конфліктів та підриває стабільність".

Передісторія: 

ВІДЕО ДНЯ
  • В Офіційному журналі ЄС у понеділок, 18 грудня, опублікували перелік фізичних та юридичних осіб, на які поширились санкції в межах ухваленого 12-го пакета.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: