Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб Путіна на "виборах" очолив актор, який закликав до знищення України

Четвер, 21 грудня 2023, 13:07
Штаб Путіна на виборах очолив актор, який закликав до знищення України
ВОЛОДИМИР МАШКОВ. ФОТО З ВІКІПЕДІЇ

Виборчий штаб Володимира Путіна на так званих "виборах", які призначено на 15-17 березня 2024 року, очолили актор Володимир Машков, головна лікарка московської лікарні № 52 Мар'яна Лисенко і ставленик Кремля в окупованій частині Донецької області України Артем Жога.

Джерело: російський офіс "Радіо Свобода"

Деталі: Зазначається, що штаб "уже розпочав роботу" в Гостиному дворі в Москві. У майбутньому глави штабу "планують проїхатися регіонами".

Реклама:

Видання нагадує, що на попередніх виборах президента Росії 2018 року штаб Путіна очолювали очільниця центру обдарованих дітей, гендиректор "КамАЗу" та академік РАН.

Нагадаємо: У травні 2023 року українські правоохоронці повідомили про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України відомому російському акторові Володимиру Машкову.

За даними слідства, від початку збройної агресії РФ проти України впродовж 2022 року відомий російський актор систематично брав участь у концертах і публічних заходах на території РФ, на окупованих територіях Луганської та Донецької областей на підтримку президента та військовослужбовців держави-агресора.

ВІДЕО ДНЯ

Використовуючи власну сторінку Instagram, а також Telegram- і YouTube-канали, актор публічно закликав до приєднання Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей до складу РФ.

Передісторія:

  • Володимира Путіна обирали президентом Росії у 2000, 2004, 2012 і 2018 роках. Перед виборами 2012 року термін президентських повноважень збільшили з 4 до 6 років.
  • Після ухвалення поправок до Конституції РФ у 2020 році російський диктатор отримав право виставляти свою кандидатуру і на президентських виборах 2024 року.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування