Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі дружина "мобілізувала" свого чоловіка, щоб залякати при розлученні – ТЦК

П'ятниця, 22 грудня 2023, 15:56
В Одесі дружина мобілізувала свого чоловіка, щоб залякати при розлученні – ТЦК
Скрін з відео в анонімних телеграм-каналах

В Одеському ТЦК та СП розповіли про результати перевірки щодо відео, на якому люди у військовій формі намагалися заштовхати чоловіка у "швидку".

Джерело: Одеський обласний ТЦК та СП 

Деталі: 21 грудня в анонімних Telegram-каналах поширили відео, на якому люди у військовій формі силою намагалися заштовхати чоловіка в карету швидкої допомоги.

Реклама:

Одеський ТЦК та СП відреагував на відео та призначив перевірку. 

Дослівно: "Розбір обставин показав, що несвідома громадянка попросила свого знайомого, військовослужбовця одної з бригад, що виконує бойове завдання на сході України, "налякати мобілізацією" свого чоловіка, з яким перебуває у шлюборозлучному процесі і не може дійти згоди в розділі майна. 

Військовий піддався вмовлянням жінки і під час виконання завдань з доправлення (супроводу) до медичних закладів поранених та хворих бригади в місті Одеса, в порушення встановлених вимог та порядку, вмовив співслужбовців взяти участь у "залякуванні громадянина мобілізацією", що було здійснено з використанням службового спеціального  транспорту".

ВІДЕО ДНЯ

Більше деталей: Встановлюється ступень вини кожного учасника щодо перевищення службових обов'язків. В ЄРДР внесено відомості про кримінальне правопорушення. Розслідування триває. 

У ТЦК наголосили, що автомобіль повернувся до бригади, де застосовується за призначенням.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування