Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ігнат на фейки росіян про збиті літаки F-16: Вже навіть меми ходять

Понеділок, 25 грудня 2023, 09:55
Ігнат на фейки росіян про збиті літаки F-16: Вже навіть меми ходять
Юрій Ігнат, фото АрміяInform

У Повітряних силах Збройних сил України висміяли повідомлення російських пропагандистів про те, що армія РФ вже нібито засікла і збила в Україні західні літаки-винищувачі F-16.

Джерело: речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у ранковому ефірі національного телемарафону

Деталі: Журналістка зіронізувала, що росіяни у своїх пабліках повідомляють, що знищили F-16, але чомусь повідомляють, що "збили лише 4 літаки", а не 10 чи 20. 

Реклама:

Ігнат пожартував, що під кінець ефіру може бути вже більше, як і під кінець дня та під кінець року: "Вони завершать "этот тяжелый год", мабуть, щонайменше двома ескадрильями…". 

Пряма мова: "Насправді, дійсно, їхні повідомлення тішать: за день по 5 українських літаків знищуються у зведеннях їхнього Генерального штабу. І про F-16 вже взагалі меми ходять, що вони вже навіть їх знайшли в Україні. 

Я щодня отримую такі запитання від колег: "Ну, скажіть хоч офрекордз, є вже ж? Люди ж хочуть вірити в те, що вони (винищувачі F-16) в Україні. Ну, ворог повірив і ворог їх "знищує". 

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: Ігнат зазначив, що партнери заявили про готовність передати американські літаки, а Україна готується їх прийняти: мають підготувати не лише льотчиків, а й інженерів та інфраструктуру. 

Пілота навчати довго і дорого, "це десятки мільйонів", додав речник Повітряних сил. 

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...