Залужний не задоволений роботою ТЦК, але вірить, що вони впораються

Вівторок, 26 грудня 2023, 16:46
Залужний не задоволений роботою ТЦК, але вірить, що вони впораються
Валерій Залужний. фото: УП

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний каже, що не задоволений тим, як працюють територіальні центри комплектування (раніше - військкомати), але вважає, що з необхідними об'ємами мобілізації вони впораються.

Джерело: власний кореспондент "Української правди" з брифінга Залужного

Пряма мова: "Що стосується ТЦК, то станом на сьогоднішній день, чесно сказати, роботою їхньою я поки що не задоволений".

Реклама:

Деталі: Однак, за словами головнокомандувача, станом на зараз можливості ТЦК по набору військових не втрачені, і він не бачить проблем у майбутньому з тим, щоби постачати в українське військо необхідний об’єм людей.

Пряма мова: "Ми прослідкували, щоб ключові посади, які безпосередньо працюють над організацією цього процесу, щоб вони залишилися і продовжили цю роботу. Думаю, що ми з цим заданням впораємося.

Що стосується безпосередньо керівників, то робота йде далі, і станом на зараз ми деяких керівників вже міняємо, які туди прийшли, деякі залишили місця самостійно. Але, знову ж таки, ця організація на сьогоднішній день функціонує, і, на мою думку, здатна виконувати свої обов’язки".

ВІДЕО ДНЯ

Що передувало: Уряд вніс до Верховної Ради законопроєкт про мобілізацію, який пропонує електронні повістки і зміну призовного віку.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: