Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: Супутник показав ще одне затонуле судно у Феодосії

Вівторок, 26 грудня 2023, 22:03
ЗМІ: Супутник показав ще одне затонуле судно у Феодосії
Супутниковий знімок Planet, Радіо Свобода

Супутниковий знімок свідчить, що внаслідок удару по порту Феодосії в окупованому Криму, крім "Новочеркаська", частково затонуло ще одне судно.

Джерело: "Радіо Свобода" із посиланням на супутниковий знімкок сервісу Planet.com, що показує порт Феодосії після українського удару в ніч на 26 грудня

Деталі: Як повідомляє видання, крім великого десантного корабля "Новочеркаськ", судячи з знімку, внаслідок удару частково затонуло ще одне судно. На фото цей корабель позначений жовтним прямокутником.

Реклама:

Для порівняння використано знімок за 24 грудня.

Оновлено: "Радіо Свобода" встановило, що ще одним частково затопленим унаслідок українського удару по Феодосії кораблем виявився старий навчально-тренувальний корабель "УТС-150", який можна спостерігати на світлинах із порту в цьому місці щонайменше з 2007 року.

Передісторія: 

ВІДЕО ДНЯ
  • Близько 3 години ночі 26 грудня в районі Феодосії в окупованому Криму пролунали вибухи. Повідомлялося, що підірвали корабель нібито з іранськими боєприпасами, в порту виникла пожежа.
  • Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук підтвердив, що українські захисники підірвали в окупованій Феодосії російський великий десантний корабель "Новочеркаськ".
  • Пізніше стало відомо, що ВДК "Новочеркаськ" знищили крилатими ракетами з тактичної авіації Повітряних Сил.
  • Міноборони Росії повідомило, що ВДК "Новочеркаськ" зазнав пошкоджень у Феодосії цієї ночі "під час відбиття удару ЗСУ із застосуванням авіаційних керованих ракет".
  • За твердженням російського Міноборони, "під час протиповітряного бою засобами ППО знищено два українських Су-24, які здійснювали пуск ракет". У Повітряних силах ЗСУ це спростували

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...