Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В МЗС України відповіли прем’єру Саксонії щодо поступок Росії: Путін добре знає ваш регіон

Середа, 27 грудня 2023, 15:14
В МЗС України відповіли прем’єру Саксонії щодо поступок Росії: Путін добре знає ваш регіон
Фото Укрінформ

Будь-які поступки Росії призведуть лише до розширення агресії у майбутньому, переконані у Міністерстві закордонних справ України.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на речника МЗС України Олега Ніколенка, який коментував слова прем’єра Саксонії про те, що Україні час задуматися про поступки заради перемир’я 

Пряма мова Ніколенка: "Якщо Україна змириться із тимчасовою втратою територій, російські війська стануть ближчими до Німеччини і Саксонії зокрема. До речі, Путіну добре відомий цей регіон за часи його служби під Дрезденом". 

Реклама:

Деталі: Він підкреслив, що поступки територіями неодмінно призведуть до більшої агресії Росії, яка безсумнівно вийде за межі України, а спроби домовлятися з Росією вже були і провалилися.

Пряма мова Ніколенка: "Закликаємо німецького політика подивитися правді в очі: спочатку пані канцлер Ангела Меркель, а згодом і канцлер Олаф Шольц докладали величезних політичних зусиль, аби переконати Путіна зупинити війну. Це не допомогло. Як і не допоможуть будь-які інші поступки. Його мета – знищення України та дестабілізація всієї Європи".

Деталі: Він наголосив, що шлях до миру у Європі лежить через поразку Москви у війні проти України, і закликав Німеччину ще більше підтримувати Україну, щоб перемогти Росію.

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія:

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування