Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Найбільше окупанти атакували на Авдіївському напрямку − Генштаб

Четвер, 28 грудня 2023, 07:48
Найбільше окупанти атакували на Авдіївському напрямку − Генштаб
Українські воїни. Фото з Facebook Генштабу ЗСУ

Російські окупанти атакували на 7 напрямках, протягом минулої доби загалом на фронті відбулося 56 бойових зіткнень.

Джерело: зведення Генштабу ЗСУ у Facebook

Дослівно Генштаб: "Загалом ворог завдав 1 ракетний та 77 авіаційних ударів, здійснив 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах".  

Реклама:

Деталі: У зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 9 атак ворога біля Синьківки та східніше Іванівки Харківської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 3 атаки ворога в районі Серебрянського лісництва Луганської області, де росіяни безуспішно намагалися прорвати оборону українських військ.

На Бахмутському напрямку захисники відбили 2 атаки окупантів поблизу Богданівки Донецької області.

ВІДЕО ДНЯ

В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Українські воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Так, захисники протягом минулої доби відбили 15 атак східніше Новобахмутівки, Авдіївки та 17 атак біля Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де захисники відбили 3 атаки.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 3 атаки західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку українські воїни надалі продовжують заходи із розширення плацдарму. Незважаючи на значні втрати, ворог не полишає спроб вибити українські підрозділи із займаних позицій. Так, протягом минулої доби росіяни здійснили 13 безуспішних штурмових дій на позиції Сил оборони, отримали гідну відсіч та відступили.

Протягом минулої доби українська авіація завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по 2 зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 5 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 пункти управління, 6 складів боєприпасів та 2 артилерійських засоби противника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування