Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Найважчим місяцем на Таврійському напрямку став грудень – Штупун

Четвер, 28 грудня 2023, 12:02
Найважчим місяцем на Таврійському напрямку став грудень – Штупун
ілюстративне фото з ТГ командувача Тарнавського

Найважчим місяцем за рік для Сил оборони на Таврійському напрямку став грудень.

Джерело: речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун в ефірі національного телемарафону

Пряма мова: "Найтяжчий місяць, на мою особисту думку, це останній. Тому що ворог весь час штурмує Мар’їнку, Авдіївку. Зазнає значних втрат, але суне вперед. Намагається взяти чи до кінця року, чи є якийсь інший термін. Але я рахую, що за кількістю атак, за тиском на наші підрозділи, то крайній місяць цього року найважчий".

Реклама:

Деталі: Штупун підтвердив, що на півночі Мар’їнки ще знаходяться українські підрозділи, наразі ворог продовжує обстрілювати підрозділи Сил оборони з артилерії. Водночас російські загарбники вже намагаються більше тиснути на Новомихайлівку.

Нагадаємо: Російські пропагандисти повідомили, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу доповів президенту країни-агресора Володимиру Путіну про захоплення Мар’їнки.

Речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун спростував заяву російських пропагандистів. Офіцер повідомив, що українські бійці знаходяться в адміністративних кордонах Мар’їнки. "Місто вщент знищене. Але говорити про повне захоплення Мар’їнки некоректно", − заявив Штупун.

ВІДЕО ДНЯ

Читайте також: Нуль осіб. Як Мар'їнка стала містом, якого нема

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: