Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти завдали ударів по Харкову: один загиблий, 8 поранених – ОВА

П'ятниця, 29 грудня 2023, 08:49
Окупанти завдали ударів по Харкову: один загиблий, 8 поранених – ОВА
фото ілюстраційне Поліції у Харківській області

У ніч на 29 грудня окупанти завдали близько 10 ударів по місту Харків, загинув молодий чоловік, 8 людей дістали поранення. 

Джерело: голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, мер Харкова Ігор Терехов у Telegram

Деталі: За словами Синєгубова, тип озброєння встановлюють експерти. Постраждалих немає. Інформація щодо руйнувань встановлюється. Профільні служби працюють на місцях влучань.

Реклама:

Терехов написав, що Харків обстрілювали двома видами ракет − С-300 та Х-22. На даний момент, за його інформацією, відомо про щонайменше 8 прильотів по місту. У Київському та Холодногірському районах, але інформація уточнюється. 

У місті є певні проблеми з подачею електрики для транспорта, але фахівці вже працюють над відновленням електропостачання. Поки ж задіяли тролейбуси на автономному ходу.

Доповнено: О 8:35 Синєгубов повідомив, що внаслідок ударів окупантів по Харкову загинув чоловік у віці близько 35 років.

"Вісім осіб отримали поранення, медики надають допомогу на місці. Зафіксовані пошкодження цивільної інфраструктури міста: медична установа, склади, цивільні підприємства. Дані уточнюються", − написав Синєгубов.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування