Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві уламки впали в кількох районах, є загорання багатоповерхівки та поранені – КМВА

П'ятниця, 29 грудня 2023, 08:15
У Києві уламки впали в кількох районах, є загорання багатоповерхівки та поранені – КМВА
Київ, фото МВС

У Києві зафіксовано падіння уламків в кількох районах, за попередньою інформацією, є загорання житлової багатоповерхівки та поранені.

Джерело: Київська міська військова адміністрація, мер Віталій Кличко

Деталі: КМВА повідомляє, що в Святошинському та Подільському районах зафіксовано, за попередньою інформацією, падіння уламків.  З’ясовується інформація щодо можливих руйнувань.Попередньо, є загоряння житлового багатоповерхового будинку. 

Реклама:

Кличко додав, що в Подільському районі палає складське приміщення. Всі служби на місці.

Оновлено: КМВА підтвердила загорання на території складських приміщень в Подільському районі. Попередньо, є поранені. Інформація уточняються. Екстрені служби слідують на місце виклику. 

О 8:33 Кличко повідомив, що є 5 постраждалих у столиці. У Подільському районі двом чоловікам медики надали допомогу на місці. Одного постраждалого госпіталізували в Святошинському районі та двох - у Шевченківськом.

ВІДЕО ДНЯ

Також вибухом пошкоджена будівля станції метро "Лукʼянівська". Станція працює як укриття. Поїзди прослідують станцію без зупинки.

КМВА повідомила, що в Дарницькому районі є пошкодження житлового будинку. Попередньо, без потерпілих та загоряння. В Подільському районі є руйнування на території нежитлової забудови. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

О 8:46 Кличко повідомих про 7 госпіталізованих у столиці. 5 із них- у Шевченківському районі.  

Кличко повідомив, що орієнтовно троє людей під завалами пошкодженого уламками ракети складського приміщення в Шевченківському районі. Трьох людей дістали. Пошуково-рятувальна операція триває.

О 09:03 у КМВА повідомили, що в Подільському районі горить склад на площі орієнтовно 3000 м2. Багато поранених, кількість уточнюється. Проводиться пошук потерпілих. 

В Святошинському районі було загорання житлового незаселеного багатоповерхового будинку. На іншій локації є загорання трьох припаркованих автомобілів. Обидві пожежі ліквідовано. Виявлено одного потерпілого.

В Шевченківському районі, попередньо, є пошкодження житлового будинку. Загорання на території гаражів ліквідовано. Також зафіксована пожежа на території складських приміщень і на нежитловій забудові. Попередньо, виявлено 6-ть постраждалих.

В Дарницькому районі є пошкодження житлового будинку. Попередньо, без потерпілих та загоряння. Крім того, в цьому районі на території приватного сектора зафіксовано пошкодження будинку. Без займання. Інформація щодо потерпілих з`ясовується.

О 09:52 Кличко повідомив, що в Шевченівському районі дістали тіло загиблого з-під завалів складу. КМВА повідомила, що загальна кількість поранених зросла до 17 осіб.

 
фото МВС

Передісторія:

  • В Києві та по всій Україні  оголошена повітряна тривога через російську ракетну атаку. В столиці працює ППО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: