Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Повітряні сили прокоментували "об'єкт" над Польщею: Ще один знак для партнерів – посилити Україну

П'ятниця, 29 грудня 2023, 13:03
Повітряні сили прокоментували об'єкт над Польщею: Ще один знак для партнерів – посилити Україну
скриншот

У Повітряних силах кажуть, що інцидент із об'єктом, який залетів у повітряний простір Польщі під час російської атаки 29 грудня, має стати ще одним сигналом для партнерів – Україні потрібно більше засобів ППО, щоб захищати і себе і Європу.

Джерело: речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону

Пряма мова: "Як бачите, величезні атаки (ворога), багато всього летить у повітрі, і такі випадки трапляються уже не вперше. Залітають навіть на територію Румунії, ракети і ударні БПЛА падають і уламки і т.д. Так само це відбувалось і на території Польщі минулого року.

Реклама:

Тож це не є чимось новим. В результаті таких масованих атак (удар РФ з повітря 29 грудня був наймасованішим –ред.) таке може траплятися. Ворог атакує наші прикордонні території зокрема й на заході. Це й Львівська область і Франківська…

Це ще один знак і сигнал для наших партнерів, щоб посилити Україну необхідною кількістю засобів, щоби ми стали щитом між агресором і Європою, захистили і себе, і їх". 

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • У Польщі зафіксували появу "невідомого об’єкта", що залетів до країни з території України. Літаючий об'єкт, що рухався з величезною швидкістю, спостерігали жителі гміни Долгобичув у Люблінському воєводстві. Йдеться про околиці Пшеводува – саме в цьому селі рік тому вибухнула ракета, яка прилетіла з-за кордону. Інформацію про інцидент підтвердило Оперативне командування Збройних сил Польщі.
  • Це трапилось на тлі масованого ракетної атаки РФ по Україні. Під ударом опинилися Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя та інші міста. Є загиблі та поранені.
  • За даними Повітряних сил, РФ застосувала практично всі типи наявного в неї озброєння. ППО вдалося знищити 114 із 158 повітряних цілей ворога. ППО вдалося знищити 114 із 158 повітряних цілей ворога.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: