Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія почувається вільно, вбиваючи людей в Україні та за її межами – Кислиця на Радбезі ООН

Субота, 30 грудня 2023, 02:14
Росія почувається вільно, вбиваючи людей в Україні та за її межами – Кислиця на Радбезі ООН
Кислиця на Радбезі ООН, ілюстартивне фото з facebook

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця повідомив Радбез про наслідки масованої атаки Росії на Україну, зазначивши, що вбиваючи "невинних людей в Україні та за її межами", РФ почувається вільно.

Джерело: доповідь Кислиці на Радбезі ООН

Пряма мова: "Ви тільки подивіться на список цілей, які були так "сміливо" знищені Росією минулої ночі. Пологове відділення, освітні заклади, торговий центр, 45 багатоповерхових житлових будинків, приватні будинки, дві церкви, торговельні та сховища, а також паркінг.

Реклама:

Враховуючи повідомлення про влучання російської ракети в повітряний простір Польщі під час російського удару, ми знову повторюємо, що російський повітряний терор несе небезпечну загрозу не тільки Україні, але й сусіднім країнам.

Єдиний спосіб запобігти його наслідкам – продовжувати підтримувати Україну шляхом подальшого зміцнення нашої обороноздатності".

"І поки Росія здатна вбивати довіру і цілісність Ради Безпеки, вона буде вільно вбивати невинних людей в Україні та за її межами".

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо: Сполучені Штати звинуватили Росію у цілеспрямованому відволіканні Ради Безпеки ООН темами про Революцію Гідності в Україні десятирічної давнини, поки Москва готувала наймасштабніший ракетно-повітряний удар по українських містах.

Передісторія:

  • В ніч на 29 грудня Росія здійснила наймасованіший удар з повітря по Україні. Під ударом опинилися Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя та інші міста. 
  • За даними Повітряних сил, РФ застосувала практично всі типи наявного в неї озброєння. ППО вдалося знищити 114 із 158 повітряних цілей ворога.
  • У Офісі президента раніше повідомляли про 26 загиблих, більше 120 поранених.
  • Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що станом на 19:30 відомо про 30 загиблих та більш як 160 поранених внаслідок російського масованого удару 29 грудня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: