Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорний дим стовпом: у Ростовській області після вибуху загорівся полімерний завод

Середа, 17 січня 2024, 11:44
Чорний дим стовпом: у Ростовській області після вибуху загорівся полімерний завод
Пожежа на заводі в Росії. Скриншот з відео

У місті Шахти, що в Ростовській області РФ, на полімерному заводі "Авангард" стався вибух і спалахнула пожежа, постраждали щонайменше 9 людей.

Джерело: депутатка Держдуми РФ від Ростовської області Катерина Стенякіна, МНС Росії та російські Telegram-канали

Пряма мова Стернякіної: "У моєму рідному місті Шахти на полімерному заводі "Авангард" стався вибух. Усі подробиці уточнюються. Голова адміністрації вже на місці. Житлові будинки не постраждали. Але є руйнування в самій виробничій будівлі, пожежу від вибуху поки що не загасили".

Реклама:

Деталі: За даними депутата, загиблих немає, але 2 людей госпіталізували. Працівників заводу евакуювали.

У МНС РФ уточнили, що пожежа сталася в селищі Гідропривод міста Шахти. Повідомляють, що горить цех із виробництва наповнювачів для матраців і подушок. 

ВІДЕО ДНЯ

Російські Telegram-канали з посиланням на місцевих жителів пишуть, що горить поліефірний завод і що перед пожежею чули вибух.

Офіційної інформації про причини загоряння поки немає.

Telegram-канал Mash пише, що попередня причина загоряння "коротке замикання". Люди в найближчих будівлях стверджують, що у них вибило вікна.

Insider зазначає, що цей завод відкрили півроку тому. Він виробляє поліефірне штапельне волокно для легкої промисловості.

Пізніше губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що внаслідок вибуху і пожежі постраждали 9 осіб: 1 надали медичну допомогу на місці, 3 людини − з опіками, 5 − з травмами різного ступеня.

За його інформацією, о 12:49 пожежу на площі 360 кв.м. загасили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: