Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни на ТОТ хочуть збільшити кількість Росгвардії та ФСБ через провал паспортизації - ГУР

Середа, 17 січня 2024, 13:14
Росіяни на ТОТ хочуть збільшити кількість Росгвардії та ФСБ через провал паспортизації - ГУР
АНДРІЙ ЮСОВ. ФОТО GUR.GOV.UA

Головне управління розвідки заявляє, що у Росія незадоволена низьким рівнем паспортизації українського населення на тимчасово окупованих територіях та готовністю до проведення виборів президента, тому планує збільшити кількість Російської гвардії та спецслужб на тимчасово окупованих територіях.

Джерело: представник Головного управління розвідки Андрій Юсов на пресконференції

Пряма мова: "Попри великий контингент окупаційної армії на окупованих територіях, зрадники просять збільшити кількість Росгвардії, кількість представників ФСБ і спецслужб для контролю місцевого населення".

Реклама:

Деталі: За словами Юсова, лише представників Росгвардії на тимчасово окупованих територіях налічується близько 35 тис. осіб, не рахуючи представників спецслужб.

Пряма мова: "Рівень паспортизації незадовільний на всій тимчасово окупованій території, включно з окремими районами Донецької та Луганської областей, які окуповані довший період".

Більше деталей: Юсов зазначив, що Кремль незадоволений результатами паспортизації та проводить часткову ротацію і звільнення з посад людей, які відповідають за ці процеси.

ВІДЕО ДНЯ

Що було раніше: Перед цим український уповноважений з прав людини Дмитро Лубінець заявляв, що особи, які вимушені були отримати паспорт країни-агресора на тимчасово окупованих територіях України з метою зберегти життя, а також для виїзду із захоплених територій, є жертвами злочинів РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: