Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

DeepState показав відео розгрому російського штурму, в якому було близько 50 одиниць техніки

Середа, 3 квітня 2024, 12:24
DeepState показав відео розгрому російського штурму, в якому було близько 50 одиниць техніки
Скриншот з відео Deep State

Ресурс DeepState, який аналізує бойові дії в Україні, опублікував відео відбиття російського штурму західніше Тоненького на Донечинні, у якому брала участь близько 50 одиниць техніки окупантів − близько 20 одиниць змогли знищити бійці 25-ї ОПДБр за підтримки 68-ї ОЄБр.

Джерело: DeepState у Telegram

Деталі: Раніше 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада ДШВ ЗСУ публікувала схоже відео і повідомиляла, що Січеславські десантники знищили 4 танки окупантів і 2 бойові машини піхоти.

Реклама:

Наразі DeepState уточнив, що під час відбиття цього штурму, українські сили знищили близько 20 одиниць техніки окупантів.

Дослівно DeepState: "Ще відео відбиття штурму московитів бійцями 25-ї ОПДБр з підтримкою 68-ї ОЄБр західніше Тоненького. Варто відмітити ефектну роботу ПТУРщиків та операторів Javelin підрозділів Сил оборони, які зустріли кацапську техніку з десантом. За попередньою інформацією в атаці в декілька накатів дійсно брало участь близько 50 одиниць техніки різного виду. З них частині вдалося врятуватися втечі, а решта зустріла свій кінець і здохла. На даних кадрах фіксуємо знищення до двох десятків техніки". 

Деталі: Аналітики DeepState зазначають, що цей штурм свідчить про наявність в окупантів ресурсів, щоб здійснювати постійний тиск.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема вони нагадали, що під час боїв за Авдіївку, росіяни перекинули туди цілу 90-ту танкову дивізію, яка, за даними аналітиків, зараз "стирається у штурмах".

Deep State наголошує, що ситуація на фронті залишається дуже складною через постійний тиск окупантів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: