Окупанти вдарили по Харківщині: убили двох людей в авто

Середа, 1 травня 2024, 13:38
Окупанти вдарили по Харківщині: убили двох людей в авто
ФОТО З TELEGRAM СИНЄГУБОВА

Двоє людей загинули та шестеро дістали поранення у результаті російських ударів керованими авіабомбами по селищу Золочів на Харківщині.

Джерело: голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram, ДСНС у Telegram 

Пряма мова Синєгубова: "О 10:00 росіяни завдали ударів КАБами по автомобілю та приватному будинку в селищі Золочів Богодухівського району. Внаслідок обстрілу загинули цивільний чоловік та жінка, які перебували в автівці". 

Реклама:
 
фото ДСНс

Доповнено: Пізніше він додав, що станом на 13 годину стало відомо, що кількість постражалих зросла до 6. Серед них 11-річний хлопець.

Пряма мова голови ОВА: "Загинули чоловік 64 років та 38-річна жінка, обидва місцеві, перебували у автівці в районі влучання ворожого КАБу. 74-річна жінка та 77-річний цивільний чоловік були госпіталізовані до медичного закладу з вибуховими травмами. Їх стан оцінюється як середній". 

 
Фото з Telegram Синєгубова

Деталі: 35-річному пораненому чоловіку з легким станом надали допомогу амбулаторно. Також постраждали 50-річний чоловік, 41-річна жінка та 11-річний юнак. Усім надана необхідна меддопомога. 

ВІДЕО ДНЯ
 
фото ДСНС

Росіяни під час цієї атаки знищили приватний будинок, пошкодили адміністративні приміщення, будівлю Ощадбанку, більше 20 автомобілів. 

 
фото ДСНС

За даними ДСНС, горіло 8 авто. Рятувальники оперативно загасили пожежі. 

Передісторія: 

  • Раніше поліція Харківської області повідомила про вибухи у Харкові, перед цим у місті була оголошена повітряна тривога, наразі відомо про приліт у приватний будинок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: