Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко дозволив розслідувати, які мобілки та годинники у дітей політиків

Середа, 22 лютого 2006, 13:04

Президент Віктор Ющенко закликає журналістів розповідати правду про умови побуту та статки українських політиків та їхніх дітей.

"Найбільш інформовані люди про вибори – це журналісти. Залишилось, щоб журналіст говорив про кожну політичну силу правду", - сказав Ющенко під час прес-конференції у середу.

За його словами, "якщо ми хочемо зробити благо Україні, то найголовніше, щоб 26 березня перемогли демократичні сили".

"Це – надпитання, це питання вашої професії, долі мільйонів людей... Але я розумію, що це не робиться закликом президента, а щоденною відповіддю, хто є хто в Україні. З яким душком, з якими цінностями, як живе його родина, де його діти, які мобілки вони носять, які годинники?... Я б хотів, щоб ми говорили у цій країні правду", - сказав Ющенко.

Він також звернув увагу, що і через рік після виборів в Україні залишилися політичні сили, "які нас тягнуть у минуле".

"Я даю слово – у вчорашньому дні жити не буду. Будьте політично прозорливі", - додав Ющенко.

Президент також закликав журналістів боротися за свої права, зокрема, у випадку із можливим припиненням мовлення ТРК "Чорноморська" за судовим позовом Кримської організації Партії регіонів та блоку "За Януковича!"

"Я обурений, але не здивований. Ми десять років жили в режимі, десять років розставлялися судді, десять років розставлялися службовці у прокуратурі та міліції. Моя теза – ви повинні бути співучасниками цієї боротьби, відстоювати ці права", - зазначив Ющенко.

"Я даю слово, що ставлю це питання (судового вердикту) перед Радою суддів і в.о. голови Верховного суду України. Щоб була дана професійна оцінка діям тих осіб, які стоять за цим рішенням. Думаю, цього буде досить, щоб повернути правду", - сказав Ющенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...