Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко просить Януковича не зваблювати її хлопців

Середа, 13 вересня 2006, 20:01

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко попереджає Партію регіонів та її лідера, щоб вони "не принижували" депутатів фракції БЮТ своїми пропозиціями переходу із опозиції до влади.

"Попереджаю лідера Партії регіонів і саму партію, щоб вони не зваблювали, щоб вони не принижували депутатів своїми пропозиціями", - сказала Тимошенко в ефірі каналу "1+1".

"Безумовно, кілька людей знайдеться, які спокусяться, але наша фракція в своїй головній кількості буде триматися. Це просто зайво витрачений час цими людьми", - додала лідер БЮТ.

Перед цим вона розповіла, що "депутати нашої фракції в значній кількості пройшли через співбесіди з певними чиновниками та депутатами Партії регіонів".

"Їм пропонують достатньо серйозні грошові суми, від 3 до 5 млн. дол., посади, повне сприяння веденню будь-якого бізнесу, навіть пропонують певні підприємства за те, що вони будуть залишати лави опозиції та переходити до влади", - пояснила Тимошенко.

На питання про причетність до "РосУкрЕнерго" Януковича та міністра палива та енергетики Юрія Бойка, лідер БЮТ пояснила: "Всі гроші, які збираються за український газ з усіх громадян України у 3,5 рази більше, ніж мусили збирати, потім направляються на оплату боргів компанії "РосУкрЕнерго", тобто вона ввела своєрідний податок на всіх громадян України".

Водночас Тимошенко нагадала про те, що "опозиції не дозволили створити тимчасову слідчу комісію ВР щодо розслідування об'єктивності встановлення нових тарифів на газ для населення".

"Коли я була прем'єром, газ коштував для населення 176 грн. за тис. куб м, сьогодні - 440, бензин при мені коштував 3,20. Саме за це мене було позбавлено посади", - наголосила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування