Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка "відбілили" зятя Тимошенко й покарають своїх

Неділя, 22 червня 2008, 11:20

Міністерство внутрішніх справ спростовує інформацію про побиття зятем прем’єр-міністра Шоном Карром працівників внутрішніх військ в Одесі.

У повідомленні, поширеному в неділю, МВС звинувачує в інциденті самих правоохоронців.

"Це повідомлення (про побиття Карром правоохоронців) не відповідає дійсності та є політично заангажованим", - йдеться в заяві.

"За попередніми результатами службового розслідування, котре проводиться за фактом інциденту, та висновками судово-медичних експертиз з’ясовано, що військовослужбовці внутрішніх військ МВС України, перевищивши свої службові повноваження, невмотивовано застосували грубу фізичну силу стосовно Шона Карра та Євгенії Тимошенко, спричинили їм тілесні ушкодження, чим спровокували конфлікт", - стверджують в МВС.

"Такі непрофесійні дії викликали неабиякий суспільний резонанс та політизували цю подію. За результатами службового розслідування буде ухвалено відповідне рішення", - йдеться в повідомленні міністерства.

Як повідомлялося, в суботу газета "Сегодня" поширила інформацію, що в п’ятницю ввечері в Одесі сталася сутичка Карра з правоохоронцями, під час якої він застосував грубу фізичну силу до працівників внутрішніх військ. Через це, писало видання, дочка і зять прем’єра опинилися у відділку міліції, звідки через декілька годин були відпущені.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування