У ЮЩЕНКА ХОЧУТЬ ЗАМІНИТИ ТИМОШЕНКО

Вівторок, 16 грудня 2008, 14:21

Заступник глави секретаріату президента Роман Безсмертний виступає за зміну прем'єр-міністра для стабілізації ситуації в країні.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок, передають Українські новини.

"Проблема не в парламенті й не в коаліції. Проблема в прем'єр-міністрі. Потрібно міняти склад уряду й міняти прем'єр-міністра", - сказав Безсмертний.

Він вважає, що саме з вини Кабінету Міністрів і прем'єра Юлії Тимошенко в країні дотепер не затверджений державний бюджет на 2009 рік і гальмуються антикризові заходи.

Також Безсмертний повідомив, що президент Віктор Ющенко проводить постійний діалог з головами ОДА та міністрами, предметом якого є заходи з подолання економічної кризи, повімдоялє поес-служба президента.

"Найсерйозніший висновок, який було зроблено сьогодні президентом на зустрічі, – на жаль, сьогодні уряд не є тим центром, куди можна зібрати всі пропоновані заходи та запропонувати їх українській економіці, українському бізнесу, українським пенсіонерам і робочим рукам", – сказав Безсмертний.

9 грудня ВР обрала спікером Володимира Литвина. Раніше Ющенко наполягав на кандидатурі Івана Плюща на цю посаду.

Після обрання Литвин оголосив про створення коаліції у складі фракцій НУНС, БЮТ і блоку Литвина.

В БЮТ заявили, що готові переформатувати уряд в зв'язку зі створенням нової коаліції. В свою чергу Литвин заявив, що немає сенсу змінювати прем'єра Юлію Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування