Портнов: Тимошенко і Янукович не домовляються

Субота, 25 квітня 2009, 09:50

Депутат від БЮТ Андрій Портнов заперечує факт проведення таємних переговорів між Блоком Юлії Тимошенко і Партією регіонів про внесення змін до Конституції.

Про це він заявив в інтерв’ю "Дзеркалу тижня".

За його словами, наявна у ЗМІ інформація про те, що Янукович, Тимошенко, Медведчук і Лавринович зустрічалися 18 квітня з метою вироблення домовленостей про зміну чинної Конституції, не заслуговує на довіру.

"Коли видання, поширюючи інформацію, посилається на неназване джерело, то навряд чи варто цій інформації довіряти, а тим більше — її коментувати. Це з приводу суботньої зустрічі четвірки", — заявив депутат.

При цьому він підкреслив, що на даний момент подібні переговори вкрай маловірогідні.

"Жодних реальних переговорів ніхто ні з ким не проводить. Чому? По-перше, як і раніше, немає довіри між двома найбільшими політичними силами. До того ж найближчим часом вони просто приречені коригувати свої дії з урахуванням коливань рейтингів, а не з пунктами якихось домовленостей", — констатував Портнов.

"По-друге, ми недооцінюємо настроїв людей, які можуть скоригувати наміри політиків", - сказав депутат.

Також Портнов наголосив, що Віктор Медведчук не є членом команди БЮТ, але заслуговує на повагу за свою професійну діяльність.

"Віктор Володимирович не є членом команди БЮТ. Моє ставлення до цієї людини відоме — я Медведчука поважаю. До того ж, якщо хтось вважав, що його професійна і політична діяльність була спрямована не на користь держави, то чому за минулих п’ять років не довів цього?", — зазначив Портнов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...